Marc Jovani
EL MEU EQUIP

Com a professional compto amb un equip de col·laboradors/es que m’ajuden a arribar allà on jo no puc per qüestions d’agenda o contingut.

Roser Montardit

Diplomada en Relacions Públiques i Màster en Capacitació Pedagògica

1976, Barcelona
Elisabet Font

Llicenciada en Pedagogia i Màster en PNL i Coaching Operatiu

 

 

1977, Montgat
Sheila Nadal

Llicenciada en Pedagogia, Màster en PNL i Coaching i Màster en RRHH

1979, Barcelona
David Font

Llicenciat en Disseny Gràfic i Formador en Comunicació

1975, Montgat
Roser Montardit

Diplomada en Relacions Públiques i Màster en Capacitació Pedagògica

1976, Barcelona
Roser Montardit

Em considero una persona força polifacètica i pro-activa.

El meu nom és Roser Montardit, tinc trenta-vuit anys i sóc de Barcelona. Em considero una persona força polifacètica i pro-activa, tant en l’àmbit formatiu com en el professional.

Treballo en el sector de la formació des de l’any 2002. És la meva vocació.

Sóc llicenciada en història i disposo del CAP entre d’altres titulacions relacionades amb la comunicació, les habilitats socials personals i professionals i les humanitats.

Sóc formadora i orientadora laboral. Em dedico a ajudar a les persones per millorar la seva trajectòria professional i personal.

La meva especialitat formativa són els cursos d’atenció al client, els d’habilitats socials personals i professionals i els d’orientació laboral.

Em considero un “tot terreny” ja que he treballat amb tot tipus d’especialitats formatives i amb tot tipus de persones: treballadors en actiu, empresaris/àries, persones en situació d’atur, joves sense l’ESO i col·lectius amb risc d’exclusió social. Treballo sempre amb il·lusió, energia i positivitat.

Formo part d’aquest equip que lidera en Marc Jovani per posar-me a disposició d’aquelles empreses que estiguin interessades en la formació per aprendre i ampliar noves competències transversals.

Elisabet Font

Llicenciada en Pedagogia i Màster en PNL i Coaching Operatiu

 

 

1977, Montgat
Elisabet Font

La meva trajectòria professional ha estat sempre vinculada a l’àmbit de la formació.

Vaig néixer a Montgat l’any 1977.

Sempre he estat vinculada a l’àmbit de la formació, tant com a tècnica de formació presencial com de formació e-learning.

Com a tècnica de formació presencial, he pogut acumular una àmplia experiència en la impartició de cursos sobre habilitats transversals dinamitzant classes de més de 40 participants. Cada grup, cada curs, és sempre un nou repte que em dóna l’oportunitat d’aprendre de noves experiències (la dels alumnes) i posar en pràctica tots els recursos que em permeten adaptar-me al grup amb l’objectiu de convertir l’acció formativa no només en aprenentatge sinó en una experiència de creixement per als qui hi participen.

Com a tècnica d’e-learning he tingut la oportunitat d’especialitzar-me en el disseny de programes online, incloent la producció dels materials, la gestió de la plataforma Moodle i la organització, selecció i supervisió de les tutories online.

D’entre tots els continguts, els que més m’agrada dissenyar i impartir són els relacionats amb les competències transversals. Considero de vital importància, tant en la nostra vida personal com professional, estar capacitats no només tècnicament, sinó també en un conjunt de competències que ens permeten créixer, desenvolupar-nos com a persones i interactuar amb èxit amb el nostre entorn. La comunicació interpersonal, l’autolideratge, la gestió del temps o la gestió de les nostres emocions, són pilars fonamentals per construir des de l’excel·lència la nostra vida personal i la nostra carrera professional.

Sheila Nadal

Llicenciada en Pedagogia, Màster en PNL i Coaching i Màster en RRHH

1979, Barcelona
Sheila Nadal

La meva trajectòria ha estat vinculada a l’àmbit dels RRHH d’empreses multinacionals.

Soc la Sheila Nadal, sóc llicenciada en Pedagogia, Màster en direcció de RRHH i màster en Coaching i PNL. Vaig néixer l’any 1979 i visc a Barcelona.

Des de l’any 2001 he desenvolupat la meva carrera en l’àmbit dels RRHH a empreses multinacionals de diferents sectors.

Actualment treballo com a responsable de formació i desenvolupament en l’àmbit de vendes amb equips internacionals i paral·lelament col·laboro amb aquest equip impartint formació en habilitats interpersonals i coaching.

No hi ha res més gratificant per a mi, laboralment parlant, que compartir i aprendre a través de la formació per a empreses.

David Font

Llicenciat en Disseny Gràfic i Formador en Comunicació

1975, Montgat
David Font

Em considero una persona empàtica i proactiva per sobre de tot, cosa de vital importància en els àmbits professionals en els que em desenvolupo.

El meu nom és David Font, vaig néixer l’any 1975 i dirigeixo l’estudi de disseny d+font comunicació creativa, creat el 2004 i amb seu a Palafrugell (Girona).

Sóc Llicenciat en Disseny Gràfic per l’Escola Massana de Barcelona.

Sento veritable passió per la meva feina i m’entrego al màxim en tot allò que faig. Em considero una persona empàtica i proactiva per sobre de tot, cosa de vital importància en els àmbits professionals en els que em desenvolupo.

Sóc el responsable, entre d’altres aspectes, de la imatge corporativa del projecte d’en Marc Jovani i col·laboro amb aquest equip impartint i participant en accions puntuals formatives com ara Outdoors i cursos de treball en equip.

Combino la meva feina de dissenyador gràfic amb la consultoria a empreses sobre la gestió de la seva imatge. Aquesta feina la realitzo a través d’accions i càpsules formatives, les quals inclouen la dinamització de classes, remodelació d’imatge corporativa i l’assessorament personal.

Però per sobre de tot em permeten emprendre cada projecte des d’una visió multidisciplinar equilibrant sinergies entre totes les nostres experiències.

 

Totes elles són persones altament qualificades en el desenvolupament de recursos transversals i competències professionals.

Com a professional compto amb un equip de col·laboradors/es que m’ajuden a arribar allà on jo no puc per qüestions d’agenda o contingut.

Però per sobre de tot em permeten emprendre cada projecte des d’una visió multidisciplinar equilibrant sinergies entre totes les nostres experiències.

 

Totes elles són persones altament qualificades en el desenvolupament de recursos transversals i competències professionals.

Em considero una persona força polifacètica i pro-activa.

El meu nom és Roser Montardit, tinc trenta-vuit anys i sóc de Barcelona. Em considero una persona força polifacètica i pro-activa, tant en l’àmbit formatiu com en el professional.

Treballo en el sector de la formació des de l’any 2002. És la meva vocació.

Sóc llicenciada en història i disposo del CAP entre d’altres titulacions relacionades amb la comunicació, les habilitats socials personals i professionals i les humanitats.

Sóc formadora i orientadora laboral. Em dedico a ajudar a les persones per millorar la seva trajectòria professional i personal.

La meva especialitat formativa són els cursos d’atenció al client, els d’habilitats socials personals i professionals i els d’orientació laboral.

Em considero un “tot terreny” ja que he treballat amb tot tipus d’especialitats formatives i amb tot tipus de persones: treballadors en actiu, empresaris/àries, persones en situació d’atur, joves sense l’ESO i col·lectius amb risc d’exclusió social. Treballo sempre amb il·lusió, energia i positivitat.

Formo part d’aquest equip que lidera en Marc Jovani per posar-me a disposició d’aquelles empreses que estiguin interessades en la formació per aprendre i ampliar noves competències transversals.

La meva trajectòria professional ha estat sempre vinculada a l’àmbit de la formació.

Vaig néixer a Montgat l’any 1977.

Sempre he estat vinculada a l’àmbit de la formació, tant com a tècnica de formació presencial com de formació e-learning.

Com a tècnica de formació presencial, he pogut acumular una àmplia experiència en la impartició de cursos sobre habilitats transversals dinamitzant classes de més de 40 participants. Cada grup, cada curs, és sempre un nou repte que em dóna l’oportunitat d’aprendre de noves experiències (la dels alumnes) i posar en pràctica tots els recursos que em permeten adaptar-me al grup amb l’objectiu de convertir l’acció formativa no només en aprenentatge sinó en una experiència de creixement per als qui hi participen.

Com a tècnica d’e-learning he tingut la oportunitat d’especialitzar-me en el disseny de programes online, incloent la producció dels materials, la gestió de la plataforma Moodle i la organització, selecció i supervisió de les tutories online.

D’entre tots els continguts, els que més m’agrada dissenyar i impartir són els relacionats amb les competències transversals. Considero de vital importància, tant en la nostra vida personal com professional, estar capacitats no només tècnicament, sinó també en un conjunt de competències que ens permeten créixer, desenvolupar-nos com a persones i interactuar amb èxit amb el nostre entorn. La comunicació interpersonal, l’autolideratge, la gestió del temps o la gestió de les nostres emocions, són pilars fonamentals per construir des de l’excel·lència la nostra vida personal i la nostra carrera professional.

La meva trajectòria ha estat vinculada a l’àmbit dels RRHH d’empreses multinacionals.

Soc la Sheila Nadal, sóc llicenciada en Pedagogia, Màster en direcció de RRHH i màster en Coaching i PNL. Vaig néixer l’any 1979 i visc a Barcelona.

Des de l’any 2001 he desenvolupat la meva carrera en l’àmbit dels RRHH a empreses multinacionals de diferents sectors.

Actualment treballo com a responsable de formació i desenvolupament en l’àmbit de vendes amb equips internacionals i paral·lelament col·laboro amb aquest equip impartint formació en habilitats interpersonals i coaching.

No hi ha res més gratificant per a mi, laboralment parlant, que compartir i aprendre a través de la formació per a empreses.

Em considero una persona empàtica i proactiva per sobre de tot, cosa de vital importància en els àmbits professionals en els que em desenvolupo.

El meu nom és David Font, vaig néixer l’any 1975 i dirigeixo l’estudi de disseny d+font comunicació creativa, creat el 2004 i amb seu a Palafrugell (Girona).

Sóc Llicenciat en Disseny Gràfic per l’Escola Massana de Barcelona.

Sento veritable passió per la meva feina i m’entrego al màxim en tot allò que faig. Em considero una persona empàtica i proactiva per sobre de tot, cosa de vital importància en els àmbits professionals en els que em desenvolupo.

Sóc el responsable, entre d’altres aspectes, de la imatge corporativa del projecte d’en Marc Jovani i col·laboro amb aquest equip impartint i participant en accions puntuals formatives com ara Outdoors i cursos de treball en equip.

Combino la meva feina de dissenyador gràfic amb la consultoria a empreses sobre la gestió de la seva imatge. Aquesta feina la realitzo a través d’accions i càpsules formatives, les quals inclouen la dinamització de classes, remodelació d’imatge corporativa i l’assessorament personal.