Marc Jovani
Life coaching,
Coachings particulars

El Life Coaching es realitza en sessions individuals.

“Canvia tu i canviaran els altres”

Life coaching,
Coachings particulars

El Life Coaching es realitza en sessions individuals.

“Canvia tu i canviaran els altres”

Les sessions de Life Coaching tenen lloc al Well Woman Center sempre amb cita prèvia.

Ghandi va dir una vegada: “sigues el canvi que vols ser”. Aquesta frase resumeix bé en essència el que és el Coaching.

No obstant, canviar per un mateix, no és fàcil i moltes vegades al llarg de la nostra vida podem necessitar d’algú que ens ajudi a assolir aquest preciós objectiu. Aquest és, doncs, el treball que realitzem com a Life Coach. Ajudem a les persones a canviar per poder crèixer.

Personalment conec el Life Coaching des de l’any 1998 quan vaig començar el meu treball personal amb la meva Coach Sara Rosell, tenia aleshores 22 anys.

Aquests anys d’experiència han estat la millor inversió que he fet i que hem permet a dia d’avui poder realitzar de forma efectiva la meva feina. He après entre d’altres coses a gestionar les meves emocions i la meva ment, afrontar totes les meves pors amb consciència i acceptar als demés sense jutjar-los.

En general el Life Coaching és un procés d’aprenentatge a través del qual trenquem amb les limitacions que ens separen d’allò que necessitem com a èssers humans, sigui el que sigui.

Tot això s’aconsegueix a través d’establir una sèrie d’objectius que van acompanyats de tasques diàries per realitzar entre sessió i sessió i que seran les que realment aportaran resultats a la vida del Coachee.

Actualment oferim la possibilitat de realitzar aquest treball a través d’hores concertades. Depenent de les necessitats detectades s’estableix una freqüència de Coachings, però no en realitzem mai més d’un per setmana. La duració de cada sessió és d’una hora aproximadament.

Les sessions de Life Coaching es realitzen al nostre centre de creixement personal de Mataró ALITHEIA